fbpx

MINDOK slaví 15 let. Přijďte to za námi oslavit na Deskohraní!

20. 10. 2022

V letošním roce MINDOK oslaví 15 let od svého založení. Z malé firmy se za svou existenci stala o něco větší, stále jsme ale malá skupina nadšenců do deskovek, kteří se snaží přinést ty nejlepší možné hry.

Plecháček Mindok

Pojďte s námi oslavit naše narozeniny na Deskohraní! V rámci akce bude dort i menší představení našich her a novinek.

Akce probíhá v sobotu 22. října ve 14:00 na Deskohraní, Újezd 40, Praha 1. Jste všichni srdečně zváni! Také poprvé za naši existenci si budete moci koupit náš vlastní plecháček Mindok s meeply ze hry Carcassonne, naší hvězdné stálice.

Zároveň si s námi budete moci popovídat a stejně, jako po celou dobu Deskohraní, si prohlédnout všechny naše novinky a dokonce si je zakoupit a odnést domů.

Za celou dobu existence Mindoku jsme vydali stovky her a když jsme se snažili dát vše dohromady a na jeden obrázek, tak se to zdálo jako téměř nemožný úkol. Nám se to ale z velké části podařilo a byť se k menší rekapitulaci ještě určitě vrátíme, tak níže naleznete téměř všechny hry, které jsme za svou historii vydali. A aby to nebylo málo, ukryli jsme tam i několik ještě neoznámených titulů 🙂

Sledujte nás na sítích:

Pokračovat ve čtení:

Připravujeme: Zábavnou rodinnou hru Města

Připravujeme: Zábavnou rodinnou hru Města

Chystáme chytlavou rodinnou hru Města od španělského vydavatelství Devir a od mistra rodinných skládaček Phila Walkera-Hardinga. Každý hráč se v ní chopí role návrháře městské čtvrti, vybírá si...