Speciální balíčky deskových her od Mindoku na tábory.
Táborový balíček s hrami pro děti. Prohlédněte si tento email ve Vašem prohlížeči

Dobrý den,

 

děkujeme za váš zájem o projekt "Společenské hry pro letní tábory". Letos vám opět nabízíme balíček složený ze zajímavých novinek společnosti MINDOK za bezkonkurenční cenu. Věříme, že vás náš letošní výběr her potěší a zajistí vám spoustu zábavy. Tento projekt je určen organizacím, které pracují s dětmi a v době letních táborů chtějí dětem nabídnout plnohodnotnou volnočasovou aktivitu nebo alternativní program v podobě společenských her. Abychom pokryli požadavky co nejvíce zájemců, naleznete v sadě jak hry pro menší děti, tak hry pro dospívající i dospělé, sada zahrnuje hry pro jednotlivce i pro velkou skupinu hráčů.

 

Nabízíme vám balíček her k odkoupení za výhodných podmínek: za celou sadu zaplatíte za celou sadu pouze 3 500 Kč, sleva na hry je více než 60 % oproti běžným prodejním cenám.

 

Hry vám pomohou smysluplně vyplnit volný čas dětí na táborech a ostatních prázdninových akcích, mohou být skvělou alternativní činností při špatném počasí, můžete je také zařadit přímo do programu. Tuto jedinečnou akci můžeme realizovat díky příležitosti představit hry velké skupině hravých lidí a jedná se o zajímavou formu propagace her. 

 

Všechny zájemce upozorňujeme, že akce je určena pouze pro organizace pracující s dětmi (oddíly, tábory, školní družiny, knihovny atd.), nikoliv pro jednotlivce, kteří tímto způsobem nemohou objednávat.

 

Těšíme se na vaše odpovědi i případné pozdravy a fotografie z táborového hraní.

 

 

S přáním krásného dne

 

Vladislav Kluska & tým MINDOK

MINDOK s.r.o.

Moderní společenské hry

Objednávkový formulář

Seznam her v táborovém balíčku

Cena balíčku je 3 500,- Kč včetně DPH.

Doporučujeme si přikoupit

Obsah balíčku sestavujeme tak, aby obsáhl co možná největší škálu hráčů. Všechny hry se ale do výběru nevešly. Přiobjednat si můžete jakoukoliv hru z naší aktuální skladové zásoby, doporučujeme vám ale podívat se na tyto tituly:

Objednávkový formulář

Jak postupovat?

1. Vyplňte objednávkový formulář, který se po vašem potvrzení automaticky odešle do našeho systému a na vámi uvedený email přijde kopie. V případě jakýchkoli dotazů či nejasností nás kontaktujte na tabory@mindok.cz

2. Od pondělí 5. června vám začneme prostřednictvím kurýrní služby GLS odesílat na vámi uvedenou adresu objednaný balík her dle vámi preferovaného data odeslání. Hry je možné uhradit pouze bankovním převodem, hry budou zaslány až po obdržení platby. Poštovné a balné neplatíte.

3. Poslední možnost objednání táborového balíčku her je 30. 6. 2023, nebo i dříve, pokud bude vyčerpán připravený počet sad.

4. Pokud byste si chtěli objednat jakoukoli další hru z naší nabídky pro potřeby oddílu, stáhněte si aktuální ceník her (pro volnočasové a vzdělávací organizace platí sleva 30 % z našich výchozích cen). V souvislosti s akcí "Společenské hry pro letní tábory" můžete současně doobjednat i hry mimo pevně daný táborový balíček a neplatíte poštovné ani balné. Do ceníku vyplňte svoji doobjednávku a zašlete ho na tabory@mindok.cz. Menší množství doobjednávaných her je možné vypsat do příslušné kolonky přímo v objednávkovém formuláři.

 

Veškeré další informace jsou uvedeny v objednávkovém formuláři.

Objednávkový formulář
Podívejte se, co je u nás nového:
Další novinky
facebook  youtube  instagram  telegram  tiktok 
MINDOK s.r.o.
Korunní 810/104, 101 00 Praha 10
Tento newsletter vám byl zaslán na základě projeveného souhlasu skrze web mindok.cz či obchodního zástupce.
Odhlásit   |   Spravovat odběr   |   Zobrazit online